Orquestra XXII

L’Orquestra XXII és l’orquestra del futur. Els clàssics del s. XX amb una visió del XIX i unes versions del XXI. L’Orquestra XXII és un projecte nou que combina el so clàssic de les orquestes de corda amb el repertori dels darrers 40 anys.

Per què una orquestra clàssica no pot tocar versions de Pink Floyd, Queen, Michael Jackson o Lady Gaga? La música és universal i el so de violins, violes, cellos, contrabaixos i una bateria fan viure als oients una experiència única.

Els millors temes de la història de la música, des dels anys 70-80 i temes més actuals en mans de la clàssica amb una posada en escena molt impactant dirigits pel gran Mestre Pardo.

Orquestra XXII

Més d’una desena de violins, violes, cellos, baixos i una bateria, interpretant versions pop conegudes per a tothom però en format clàssic. Bandes sonores molt conegudes des d’una altre perspectiva molt innovadora i sorprenent.

Una orquestra que impacta, una posada en escena típica d’una orquestra de rock’n'roll: llum, tarimes, coreografies…

 Repertori:

Michael Jackson, Bonnie M, Tina Turner, Queen, David Bowie, Aretha Franklin, Nirvana, Bruno Mars, Survivor, Eurithmics, Deep Purple i molts d’altres.

Veure-ho per creure-ho: VIDEO OFICIAL

www.orquestra22.com

Descarrega el dossier