Els Fugados -de Alcatraz-

fugados900
Impossible de catalogar, els Fugados -de Alcatraz- són l’aposta més segura i divertida per la teva festa major o esdeveniment.
Bogeria, diversió, espectac
le, humor, confeti, dinamisme, show, professionalitat, animació non stop… Es el grup de versions del moment amb un experimentat repertori i un espectacle molt interactiu per fer gaudir joves i adults amb la música de tots els temps en format medley (popurri) sense cap pausa.
Toni Fugados
A part de les festes majors, tenen molta experiènca en format privat en llocs com Mas de Sant Lleí, MNAC, Castell de Sant Marçal, Can Magí, Mas Corts i fins i tot, a festes privades a Roma (Italia).
Repertori:
La millor música internacional de tots els temps, himnes històrics, multigeneracionals, temes actuals… una gran varietat de cançons des dels 70-80 als XX i actualitat en format medley amb centenars d’enllaços músicals entre tema i tema sense pauses:Michael Jackson, Queen, Bruno Mars, Prince, ABBA, YMCA, Earth Wind and Fire, Europe, AC/DC, David Bowie, Aretha Franklin, Tina Turner, Blues Brothers, Metallica, Dr Calypso, Sopa de Cabra, Alaska…
Fugados

Els FUGADOS han actuat a moltes festes majors i a llocs com:
Granollers, Barcelona, Sabadell, Roses, La Pobla de Segur, Andorra, Saragossa, Tremp, Pont de Suert, Santa Coloma de Cervelló, Vilassar de Mar, Cambrils, Premià de Dalt, La Selva de Mar, Ripoll, Ribes de Freser, L’Ametlla del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Calella, Montmeló, entre molts d’altres.
A part de les actuacions de caràcter popular, han actuat per clients com per exemple; INFOJOBS, Schisted, BD, IKEA en format privat en llocs com Mas de Sant Lleí, MNAC, Castell de Sant Marçal, Mas Corts, Can Magí i fins i tot a la ciutat de Roma (Italia).
Destacar l’actuació musical al casament de l’Aleix Espargaró (pilot de Moto GP).
Click per veure el VIDEO PROMOCIONAL 2015-16 aqui
(preparant nou material temporada 2016-17)
www.fugadosdealcatraz.com